20 marras 2018
tiistai, 20 marraskuun, 2018

Joulupaketit paketoitu rauhanturvaajille

Suomen Rauhanturvaajaliitto tiedottaa:

Suomen Rauhanturvaajaliitto ja Sotilaskotiliitto ovat keränneet ja paketoineet joulupaketin jokaiselle suomalaiselle rauhanturvaajalle ympäri maailman. Joulupakettioperaatio ”Tuntematon rauhanturvaaja” sisältää joululahjan ja joulun henkeä liki 500 rauhanturvaajalle ympäri maailman Afrikasta Afganistaniin.

– Joulu kriisinhallintaoperaatiossa on ikimuistoinen. Samalla siihen voi sisältyä haikeutta ja kaipuuta kotiväkeä ja ystäviä kohtaan. Me Rauhanturvaajaliitossa haluamme muistaa Suomen virallisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan toimeenpanijoita eli rauhanturvaajia joulujuhlan hetkellä konkreettisen tuen eli joulupaketin muodossa Sotilaskotiliiton tuella. Samalla ilmaisemme kunnioitustamme suomalaisten rauhanturvaajien työtä ja uhrautumista joulun eteen ”siellä jossain”. Kiitän samalla kaikkia joulupakettiin tuotteitansa lahjoittaneita yhteistyökumppaneita ja Sotilaskotiliittoa hankkeen toteuttamisesta. Toivottavasti paketti tuo jokaiselle rauhanturvaajalle ripauksen joulurauhan vaalimisen arvoista henkeä, toteaa itsekin operaatiossa aikoinaan jouluja viettäneen Suomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja, prikaatikenraali (evp.) Mauri Koskela.

Paketit lähetetään matkaan rauhanturvaajille rahtikuljetuksin.

Paketteihin ovat kortensa kekoon ystävällisesti kantaneet: kirjailija Juha Vuorinen, Wihuri Oy Aarnio/Metro, Orkla Suomi, FinnCandy, Leader sekä Säkylän Sotilaskotiyhdistys ry ja Sotilaskotiliitto ry villasukin.