05 huhti 2019
perjantai, 5 huhtikuun, 2019

Kevätkokous Haminassa

Kymenlaakson Rauhanturvaajien kevätkokous pidettiin 4.4.19 Haminassa Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskuksen, Wanhan Veteraanin, kokoushuoneessa 38:n osallistujan voimin. Kokouksen puheenjohtajana toimi ripeästi ja osaavasti vuosien kokemuksella Teemu Suur-Näkki.

Kokousväkeä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden baretti 2018 –tittelin ja kiertopalkinnon sai Pentti Piironen. Perustelut: Pentti Piironen on sitkeä, ”jokapaikanhöylä”. Hän osallistuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen hymy huulillaan ja pitää KYMLRT ry:n lippua korkealla. Pentti on mukana talkoissa ja vertaistuki-illoissa. Hän on esikuvana kaikille meille vahvan yhdistyksen ilmentymänä sissinä, joka tulee aina paikalle kun tarvitaan osallistujia, vaikka sitten kävelykepeillä. Palkinnon ojensi puheenjohtajamme Susanna Lindemark.

Puheenjohtaja Susanna Lindemark ja vuoden baretti 2018 Pentti Piironen.

Pentti Piironen

Onnittelumme!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokouksen päätyttyä toiminnanjohtaja Vesa Kangasmäki kertoi perinnekeskuksen tämän hetkisestä tilanteesta ja tulevista suunnitelmista, sekä esitteli interaktiivisen kosketusnäyttösovelluksen, jossa on ennen näkemätöntä materiaalia Lauri Törnistä.  Lauri Törni 100 vuotta –juhlanäyttely avautuu yleisölle kesäkuussa.

Vesa Kangasmäki interaktiivisen kosketusnäytön äärellä.