17 kesä 2018
sunnuntai, 17 kesäkuun, 2018

KYMLRT: n vahva talkoonäyttö Wanhassa Veteraanissa – KIITOS!

Kymenlaakson Rauhanturvaajien jäsenistö kuuli Wanhan Veteraanin talkookutsun hyvin. Torstain 14.6.2018 päivätalkoisiin pensselein osallistui 15 rauhanturvaajaa. Illan kalusteiden kantotalkoisiin tuli paikalle 21 henkeä, yhteensä siis 36 talkoolaista!

Sunnuntain kohdennettuun laminaattilattian asennustalkoisiin 17.6. osallistui vielä kahdeksan osaavaa ja ammattitaitoista henkeä! Loistavaa vastuunkantoa jäsenistöltä. Se tarkoitti, että hommat hoituivat nopeasti, tehokkaasti ja sotkun munkkikoria oli täydennettävä tuon tuostakin.

Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus Wanhan Veteraanin näyttely- ja talkoopäällikkö Ismo Flink on erittäin otettu KYMLRT:n jäsenistön sitoutumisesta Wanha Veteraani –hankkeeseen!

Ismo Flink välittää tämän uutisen kautta talkoopäällikön nöyrät kiitokset kaikille ahkerille ja taitaville talkoolaisille! Kiitos!

Seuraavan kerran talkooapua tarvitaan, kun näyttelyvitriinit saapuvat asennettaviksi vastapäällystetylle uudelle lattialle ja peittämään seinien vaaleat ”aukot”.