09 syys 2018
sunnuntai, 9 syyskuun, 2018

KYMLRT ykkösjoukkue hopealle Ukontiellä

Kymenlaakson Rauhanturvaajien ykkösjoukkue, Herkko Kykkänen, Marko Tuominen, Mikko Räinä, Terho Ahonen ja Martti Laakso, vastoin omiakin odotuksia otti kakkossijan Ukontie-ammunnan joukkuekilpailussa. Kisat pidettiin Vekaranjärvellä. Mitaleille KYMLRT:n joukkue ei tämän ammunnan (alkoi ISSLEn komentajan kisana)  historiassa ole ennen päässyt!

Hieno sijoitus tarkoittaa joukkueelle Kouvolan matkaa palkintojen jakoon Kouvolan Upseerikerholle tiistaina 25.9.2018 klo 18.

Henkilökohtaisessa kilpailussa yli 70 ampujasta Herkko Kykkänen oli kuudes ja Tommi Tiihonen Iitin Res.Ups, mutta KYMLRT:n jäsen oli samalla tuloksella (ysit ratkaisi) seitsemäs! Marko Tuominen oli komeasti yhdeksäs!

KYMLRT:n kakkosjoukkueen sijoitus oli kymmenes, takana kolme joukkuetta!

Henkilökohtaiset tulokset: Kopio Ukontie 2018 tulokset henkilökohtainen kilpailu

Joukkuetulokset: Joukkuekilpailu 2018 lopputulokset

Tässä yhteiskuvassa hopeajoukkue on kokonaisuudessaan: Marko Tuominen (vas), Martti Laakso (4. vas), Herkko Kykkänen (4. oik), Mikko Räinä (3.oik) ja Terho Ahonen kameran takana! Tommi Tiihonen (5. vas), joka edusti Iitin Reserviupseereita, on silti meidän miehiä ja oli siis 7. henk.kohtaisessa kisassa Herkon jälkeen.