13 elo 2017
sunnuntai, elokuu 13, 2017

KYMLRT:n mitaliputki jatkui Kajaanissa

Kymenlaakson Rauhanturvaajien 11 miehen ampumajoukkue 12.8.2017 Kajaanissa Suomen Rauhanturvaajaliiton ampumamestaruuskilpailuissa sai pidettyä vuodesta 2011 samasta paikasta alkaneen mitaliputken auki. ”Huru-ukkojen” (50-v sarjan) 10+10 ls rk-ammunnan joukkue Matti Tiikanen (syyskuussa 78 v), Herkko Kykkänen (72 v) ja Terho Ahonen (lokakuussa 66 v) toivat tuliaisina hopeaa. Henkilokohtaisessa kisassa 50-sarjassa Ahonen oli viides ja Kykkänen lievästi yllättäen kuudes! Tiikanen oli 15. ja Martti Laakso 17.

Yleisen sarjan kilpailussa Marko Nikula oli 14.

Falling plates -kisassa KYMLRT:n yleisen sarjan joukkue Marko Nikula, Teemu Sippu ikämies Matti Hukkasella vahvistettuna oli selkä suorana taistelleena neljäs.

50-sarjan fp-kisassa KYMLRT:n mukamas ykköspatteristo, Ahonen, Kykkänen ja Mikko Räinä, joutui kisassa välillä vastakkain KYMLRT:n kakkosjoukkueen, Matti Tiikanen, Martti Laakso ja Sami Aho, kanssa, jonka onnistui niukasti voittamaan. Juurikaan muuta  ”ykkönen” ei saanut aikaiseksi; ukkojen juoksu vielä kulki, mutta tällä kertaa maalilevyt kaatuivat jokaiselta joukkueen jäseneltä luvattoman kehnosti. Pronssiottelunkin se menetti Etelä-Karjalalle, joten kotiin viemisiksi jäi neljäs sija.

Toistaiseksi kirjallisia tuloksia ei vielä ole. Henk.koht kisan tulokset näkyvät tässä kuvattuna ampumaradan seinältä.

Uutisen ”artikkelikuvassa” KYMLRTn hopeajoukkue vasemmalla, keskellä pronssijoukkue ja oikealla kultajoukkue, Pohjanmaan rt.

Vuonna 2018 SRTL:n fp-mestaruudet ratkotaan niin ikään Kajaanissa 11.8.2018.

Kilpailujen viralliset tulokset tavoittivat Kymenlaakson 8.9.2017. Niistä selviää, että KYMLRT:n joukkue oli yleiskilpailun kolmanneksi paras.

Kajaani SRTL fp ampumatulokset 12.8.2017

KYMLRT:n sitkeästi taistellut yleisen sarjan fp-joukkue, Marko Nikula (vas), Teemu Sippu ja Matti Hukkanen.

KYMLRT:n mitalikannan säilytti joukkue Terho Ahonen (vas), Herkko Kykkänen ja Matti Tiikanen, rk joukkuehopea sarja 50v.

KYMLRT:n ampujia fp-kisan ”varikolla”.

Martti Laakso piti lihakset letkeänä fp-juoksujen välillä.