12 elo 2018
sunnuntai, 12 elokuun, 2018

KYMLRT:n mitaliputki jatkui yhä Kajaanissa

Kymenlaakson Rauhanturvaajien kokenut ampumajoukkue Suomen Rauhanturvaajaliiton ampumamestaruuskilpailuissa lauantaina 11.8.2018 Kajaanissa säilytti vuodesta 2011 alkaneen mitaliputkensa. Huru-ukkojen joukkue saavutti M50 sarjassa joukkuehopeaa, Terho Ahonen 186, Mikko Räinä 183 ja Martti Laakso 180 pistettä. Henkilökohtaisessa kisassa Ahonen oli 7., Räinä 12. ja Laakso 16.

Falling plates -ammunnassa joukkue Ahonen, Räinä ja Herkko Kykkänen oli neljäs. Hetken näytti jo siltä, että kakkosjoukkue Laakso, Matti Hukkanen ja Tuomo Kuitunen on parempi, mutta parashäviäjä-säännöllä (lucky loser) ykkönen jo aseensa luovuttaneena pääsikin jatkoon. Itse asiassa kakkosjoukkue ehdittiin jo kuvatakin KYMLRT:n arkistoa varten vuoden 2018 parempana ikämiesjoukkueena! Kakkosjoukkueen laina-aseilla ykkönen sinnitteli kuitenkin itsensä neljänneksi häviten pudotusvaiheessa lopulta kultaa voittaneelle Suur-Savolle vaivaisen sekunnin! Pronssiottelussa Lapin Rauhanturvaajia vastaan KYMLRT:n taisteleva ykkönen jäi tuskin havaittavalla 15 sekunnin erolla toiseksi ja kokonaistuloksissa neljänneksi! Sijaluku  oli sama vuosi sitten!

Kuva myös epäonnekkaasta, lue taitamattomasta, nimeltä mainitsemattoman T Ahosen kohdistuksesta. Kasassa on eväät jopa 99 pisteeseen, mutta taulu antaa vain 93 pistettä. Opiksi ja ojennukseksi! Jossittelu ei auta jälkikäteen, radalla on osattava ja ammuttava siinä hetkessä ja tilanteessa! Mikko Räinä  sääteli ensimmäisen sarjan 86 pistettä, mutta KYMLRT:n propaganda-upseerin kannustuksella, ”vielä on jaossa sata pistettä”, Mikko teki työtä käskettyä ja täräytti paremmalla sarjalla mallikkaasti 97 pinnaa!

Henkilökohtaisen rk-ammunnan tulosten raakavedokset valokuvina. Yleisessä sarjassa ei ollut KYMLRT:llä edustusta! Kaikki tulokset täydellisinä on luvattu Kajaanista lähiviikkoina.

Tässä tulokset Kajaanista (saatu 11.9.2018).
SRTL fp Yleinen henk.koht
SRTL fp H50 henkilökohtainen kilpailu
joukkue y
Joukkue m50
FB TULOKSET_2018
Yleismestaruus_2018
Kuvissa kaikki mukana olleet, mm. Veli-Pekka Arponen. Klikkaa kuvaa, se suurenee!