Hae Nobel muistoristiä 1988

nobel-mrNobel 1988 – muistoristin hakuohjeet

Nobel-muistoristin lunastamiseen ovat oikeutettuja ennen 10.12.1988 YK:n rauhanturvatehtävissä palvelleet henkilöt.

KYMLRT:n jäsenet ja Kymenlaaksossa asuvat muistoristiin oikeutetut rauhanturvaajat, ota yhteys sihteeriimme reijo.s.tahti@gmail.com   tai muualla Suomessa asuvat ei-jäsenemme lähimpään rauhanturvaajayhdistykseen, yhteystiedot SRTL jäsenyhdistykset Lue tämä sivu loppuun > hakulomake.

Koska kyseessä on muistoristi, voi sen lunastaa myös edesmenneen (ristiin oiketetun) rauahanturvaajan omainen muistoesineenä säilytettäväksi. Muistoristi voidaan luovuttaa myös ulkomaalaiselle henkilölle, mikäli edellä mainitut ehdot täyttyvät.

Nobel-muistoristille (ja sen nauhalaattalle) ei ole vielä myönetty kanto-oikeutta virkapuvussa, joten toistaiseksi sitä voidaan kantaa vain siviiliasussa muun isänmaallisen toiminnan muistomitalien ja – ristien tapaan. Nobe-muistomerkkiä anotaan lomakkeella, johon tulee liittää luotetteva todistus em.kelpoisuudesta (esimerkiksi kopio sotilaspassin ko. sivusta).

Anomus lomake toimitetaan Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry:lle, joka myöntää ja jakaa muistoristin muistokirjoineen.

Myöntöpäiväksi merkitään aina joko kansainvälinen YK:n rauhanturvaajien päivä 29.5. tai YK-päivä 24.10. Muistoristin jako pyritään toteuttamaan joko näiden päivien viettoon liittyvien juhlallisuuksien yhteydessä tai muussa Kymenlaakson rauhanturvaajien päättämässä (juhlavassa) tilaisuudessa. Numeroidut muistoristit toimitetaan kotelossa, ja sen mukana seuraa painettu myöntökirja, joss on ote alkuperäisestä Nobel-palkinnon myöntötiedotteesta.

Suositushinnat / kpl Muistoristi: 65,00 € (95,00 € ei jäsenille)

Nauhalaatatunnukset: Irrallisena (nauhaa, 5 cm + Nobel-solki) 8,00 € tai valmiina laattana (kiinnitysmekanismeineen) 12,00 €

Hinnat ovat verottomia nettohintoja (eli hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa) ja on voimassa toistaiseksi.

Tulostettavan Nobel-muistoristianomuksen löydät tästä—> nobel_muistoristi_anomus

Lähetä hakemus yhdistyksen sihteeriile osoitteeseen:

Reijo Tähti
Pirosenvuorentie 6 C 21
48400 KOTKA

tai mieluusti sähköpostilla pdf-muodossa reijo.s.tahti@gmail.com

Kun Nobel-muistoristi on sinulle myönnetty maksa se tilille:

Tilinumero: FI95 5750 0120 2570 93
Ilmoitusosaan: Nobel muistoristi

kotka22_9_13Nobel-muistoristejä taas jaossa. Evl Ahti Virolainen (evp) luovuttaa muistoristit Pekka Henttoselle ja Jorma Laurenille Kansa kävelemään-tapahtumassa 22.9.2013 Kotkan Sapokassa.