02 tammi 2019
keskiviikko, 2 tammikuun, 2019

Tiedoksi KYMLRT:n motoristeille!

Tervehdys!

Tässä on tietoa yhdistyksissänne oleville motoristirauhanturvaaja/kriisinhallintaveteraaneille.

Ensimmäinen Nordic Veteran’s MC Tour (NVT) järjestettiin Tanskassa 2017. Tapahtumasta voit lukea RT-lehdestä 04/2017. Vuonna 2018 järjestelyvastuussa oli Norja. Tapahtumasta on kerrottu RT-lehdessä 04/2018. Seuraava NVT 2019 järjestetään Ruotsissa 25. – 30.5.2019. Siitä löytyy ennakkotietoa oheisen linkin kautta. Tarkempi aikataulu ilmestyy alkukeväästä. POC Ruotsissa on siis Tor Cavalli-Björkman. Tour alkaa siis la 25.5. joten lähtö on to tai pe Suomesta, riippuen siitä mihin kellonaikaan la pitää olla paikalla. Paluu on sitten 31.5. tai 1.6. Suomeen.

Ruotsin veteraanijärjestö kustantaa siis Tourin ajalta majoitukset, aamupalat ja illalliset. Kukin osallistuja maksaa itse tulo- ja paluumatkakulunsa sekä poltto- ja voiteluaineainekulut koko matkan aikana. Jos pyörän kanssa tulee ongelmia, niin apua on saatavilla.

Suomesta, kuten muistakin pohjoismaista, saa siis osallistua maksimissaan 10 motoristia. Heidän tulee olla ainakin kerran ”alhaalla olleita” ja kuulua johonkin rt-yhdistykseen (Kannatusjäsenet eivät voi ikävä kyllä osallistua tähän Touriin). Liivijengien/vast tunnukset/värit ovat kiellettyjä, vain YK/Kriha merkit ja baretit ovat sallittuja.

Aikanaan osallistujien tulee toimittaa minulle ainakin seuraavat tiedot:

Nimi, syntymäaika, passin numero, mp-rekisterinumero, yhteystiedot (puh ja e-mail), lähimmän omaisen yhteystiedot ja yhdistys, jonka jäsen on.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Best regards/Terveisin!
Aki Harju

Ryhmän johtaja/POC

Suomen Rauhanturvaajaliiton hallituksen jäsen

Tel: +358 40 569 1510