Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus Wanha Veteraani on ollut auki viikonloppuisin Haminassa läpi vähälumisen / lumettoman talven. Kansa sodassa – kotirintama kerää, uhraa ja taistelee -vaihtuva näyttely yhdessä pysyvän rauhanturvaamisen ja kriisinhallinnan perusnäyttelyn kanssa ovat antaneet hyvän syyn tutustua ammattimaisesti koottuun ja esille pantuun aineistoon.

Näyttelyt ovat auki la-su klo 10-16 aina 8.3.2020 saakka, siis vielä kolmen viikonlopun ajan. Vielä ehtii!

Nyt näyttelykäynnille antaa hyvän lisäsyyn juuri myyntiin tullut, korkealaatuinen, kovaa käyttöä kestävä komea, väriltään musta t-paita kahdella tekstivaihtoehdolla: FINNISH PEACEKEEPING SINCE 1956 ja PEACEKEEPING VETERAN FINLAND. Ostamalla 25 euron hintaisen paidan (molemmat mallit sama hinta) pidät rauhanturvaamisen lippua korkealla, ilmaiset olevasi yksi kunniakkaan suomalaisen rauhanturvaamisen ja kriisinhallinnan historian tekijöistä ja samalla tuet yhteisen asiamme Wanhan Veteraanin toimintaa!

Tiedoksi, että kesän 2020 Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -vaihtuvan näyttelyn 30.5 – 4.10.2020 tiedottaminen on aloitettu. Lisää näyttelystä www.rvpk.fi  valikoista Näyttelyt ja Ajankohtaista!